torstai 15. lokakuuta 2009

So glide away on soapy heels

Kirjoitan jo toista ei yhtään vaatteisiin liittyvää blogia. Aina välillä tulee hinku ottaa asukuvia ja oikein panostaa pukeutumiseen. Yleensä se on multa kuitenkin jäänyt, oon perusluonteeltani todella laiska. Tapaan innostua asioista ja sitten jättää ne kesken. Luultavasti tällekin blogille käy niin mutta katsotaanpas nyt montako postausta jaksan lähettää...

En panosta pukeutumiseen hirmu paljoa. Ostan aika halpoja vaatteita ja kierrän kirpputoreilla. Oon kans tosi laiska yhdistelemään mitään ihmeellisempää. Yritän nyt kuitenkin ruveta panostamaan niihin asukokonaisuuksiin vähän enemmän. Vaatehuoneen siivous varmasti auttaa asiaa. Jo tässä vaiheessa sieltä on löytyny kaikkea unohdettua. Joita näätte pien asukuvassa.

Tänään oli lösöilypäivä. On syysloma ja palasin just leiriltä. Oon kanssa hirveässä nuhassa ja näytän Petteri Punakuonolta. Vali vali. Heti aamusta lähin shoppailemaan taskussa parikymmentä euroa; lompakko matkusti just toissapäivänä toiseen kaupunkiin. Ostin uudet korvikset ja paidan, esittelen ne huomenna.

Tänään kokeilin selvitä mahdollisimman halvalla asulla. Päällä oli vaan kirpputorikamaa jota en oo ennen viitsinyt pitää. Nyt ne kuitenkin löytyi sieltä vaatehuoneen perältä ja eksyi ihan päällekin. Katsos kun ulkona voi pitää takkia.

Image and video hosting by TinyPic

Toppi torikirppis 1e, neule kirppishalli 3e, farkut lähetyspirtti 1e ja koru vanhustenystävät 2e.

Mä toivon ettei mun tarvi ottaa näitä kuvia jatkossakin tuossa pienen pienessä vessassa. Ne ei kuitenkaan tunnu onnistuvan muuallakaan. Täytyy hankkia orja. Nyt kuitenkin pakkaamaan jumppaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti