lauantai 17. lokakuuta 2009

Iltaisin (+haaste)

Jossain blogissa oli just juttua iltarutiineista. Kerron nyt vaan ihan pikaisesti miten fiksaan naamani ennen nukkumaanmenoa. Hampaidenpesua ja muita en tässä esittele, mutta tottakai kaikki pesee hampaansa iltaisin. Eikö?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Pesen naamani kahdesti (niin pitäis tehdä!) Artistryn emulsiolla. Se ei ärsytä ihoa yhtään mutta pesee meikit hyvin pois. Oon kans just ruvennut käyttämään kosteusvoidetta ja se oikeesti toimii! Iho on heti paremmassa kunnossa kun sen rasvaa aamuin ja illoin. Rasvana on siis Herbinan joku marja spa.

Silmämeikit pyhkäsen pois tuommoisella Lumenen jutulla. Ripsareita sillä ei kylläkään saa hyvin pois kun mä käytän sitä 38'c:ta. Yleensä siis vaan rapsuttelen ripsarit irti ja pyyhin loput vanulapulla. Aina en edes pese pois silmämeikkejä enkä oo huomannut että se haittais mitään. Levinneet meikit voi kumminkin aamulla pyyhkästä pois alaluomelta. Sitä ei kuitenkaan suositella ja sen takia yritän nyt olla huolellisempi.

Lopuks sudin vielä huuliin paljon Marja Entrichin huulirasvaa(tai siis aurinkopuikkoa kuten pakkaus sanoo) ja kiskon hiukset ponnarille. Hiukset ei kuulemma sais yön valua naamalle ja naaman hyvinvointihan on kaikista tärkeintä!



Ihan lopuksi haastan teidät kaikki tekemään myös postauksen iltarutiineistanne. Saatte linkittää mullekin, haluan tietää miten te hoidatte nassuanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti